top of page

Persondatalovgivning og oplysningspligt

Kære kunde

Persondataforordningen siger, at vi skal orientere dig om disse forhold.
Som kunde hos Sydvestjyllands Vinduescenter ApS skal du vide, at vi behandler en række personoplysninger om dig.
Når du bliver kunde hos os, vil vi registrere dit navn, adresse, mailadresse, og tlf. / mobil nummer. Det gør vi bl.a. for at kunne notere, arbejdssted/ faktureringsadresse, for at kunne opkræve betaling for udført arbejde og for at kunne kontakte dig ved evt. aflysning.
  
Oplysninger om dig ligger på en server hos databehandlere som Ordrestyring, E-conomic (regnskabsprogram) og revisionsfirmaet Martinsen, men derudover er det ikke andre end os selv, der har eller vil modtage de oplysninger, som vi har om dig. Vi har databeskyttelsesaftaler med alle.
 
Vi sletter de fleste oplysninger ca. 3 år efter sidste arbejdsopgave, men vi er nødsaget til at opbevare din arbejdsjournal i 5 år, da vi skal kunne dokumentere vores arbejde, hvis der på et tidspunkt opstår problemer.
 
Vi skal samtidig fortælle dig, at du kan kontakte os, hvis du vil vide, hvilke oplysninger vi behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger, du ikke mener er korrekte (og du har ret), hvis du ikke mener, at vi har ret til at behandle oplysninger om dig, eller hvis du mener, at vi behandler for mange oplysninger om dig. Endelig skal vi fortælle dig, at du har ret til at få udleveret de oplysninger, som vi har om dig.
 
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet
dt@remove-this.datatilsynet.dk
 
Vi håber også, at det er med til at gøre dig tryg i forhold til at vide, at vi kun behandler oplysninger om dig, der er strengt nødvendige. Det ligger os på sinde, at du ved, at vi er vores ansvar bevist i forhold til at behandle dine oplysninger fortroligt og sikkert.

bottom of page