top of page

Ideal Combi Vinduer

Hos Sydvestjyllands Vinduescenter tilbyder vi Træ-Alu vinduer-døre fra Ideal Combi A/S i malet kernefyr med mere kerneandel optil 95 % med pur og aluminium udvendigt. Vælg mellem Frame IC,Nation IC & Futura + & Futura+i. Kvalitets produkter som vi har i vores udstilling, og som vi gerne vil fremvise i forretningen. Husk vi monterer og måler op, og tager gerne ud for rådgivning m.v. Vi har mere end 20 års erfaring så spørg gerne ind til jeres ønsker m.v.

Du kan blandt andet se lidt af vores brede sortiment i galleriet her på siden. Kom ind forbi vores flotte showroom på Industrivej 57, 6740 Bramming og få en uforpligtende snak. Vi kommer naturligvis ud til dig og måler op, så vi sikre, at dine nye vinduer passer både i mål og design. 

Skifter du dine ældre vinduer ud med nye lavenergivinduer, opnår du ikke alene en besparelse på den årlige varmeregning og din CO2-udledning, men du forbedrer også dit indeklima med mindre træk og kulde.

Energibesparelser og nedbringelse i udledningen af CO2 er et af de væsentligste punkter i Erhvervsstyrelsens bygningsreglement, som stiller stadig skrappere krav til byggeindustrien.

 

Idealcombi opfylder ikke alene de nuværende krav, men fremtidssikrer vores produkter ved hele tiden at bruge ressourcer på konstant forbedring af konstruktion og materialer. Vi ønsker, at vores produkter skal være førende på markedet inden for energirigtige vinduer og døre.

Idealcore™, der fungerer som kuldebrosafbryder i vores vinduer, er netop med til at minimere varmetabet ud gennem vinduet.

Miljørigtig produktion

Vi støtter op om indsatsen for en mere miljørigtig produktion.

Vi tilpasser løbende vores produktion til at anvende de mest miljørigtige materialer og processer muligt, og vi søger at genanvende så meget som muligt af det spild, som produktionen medfører.

 

Vidste du, at Idealcombi har egne testfaciliteter i Hurup?

Idealcombi har altid haft stor fokus kvalitetssikring og testning af produkterne og med investeringen i et nyt testanlæg er testmulighederne endnu bedre, så vi hele tiden kan opfylde de krav, der stilles i forbindelse med for eksempel Bygningsreglementet og tekniske tests på byggepladserne.

Idealcombi-vinduer og -døre er populære blandt bygherrer, der efterspørger et energieffektivt hjem. Især den relativt nye udadgående Frame IC og Nation IC med 3-lags glas er et populært valg sammen med det moderne indadgående Futura+i med 3-lags glas, som det ses i projektet Old Water Tower.
 

bottom of page